Ons team bestaat uit zes ergotherapeuten en een kinderfysiotherapeut. De therapeuten zijn allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Ilon Wolbers

“Ik wil uit het kind halen wat erin zit.” Ergotherapeut en praktijkhoudster Ilon Wolbers, studeerde in 2002 af aan de Faculteit Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar studie verbreedde ze haar deskundigheid door het volgen van aanvullende cursussen. Een greep uit de cursussen die Ilon gedaan heeft; de Sensorische Integratiecursus te Haarlem, de cursus Dysfatische Ontwikkeling te Zetten, de cursus Dyspraxie te Utrecht en de cursus Babybehandeling te Amersfoort.

Ilon begon haar carrière als ergotherapeut in een praktijk in Duitsland. Hier behandelde ze zowel volwassenen als kinderen. Vervolgens specialiseerde zij zich in het behandelen van kinderen door haar werk in het ziekenhuis in Lelystad en de praktijk Paradocs. Deze praktijk heeft ze in mei 2004 overgenomen en inmiddels uitgebreid naar drie vestigingen in Veenendaal, Dodewaard en Zetten. Ilon vindt een open contact met zowel ouders als kind de basis van een goede samenwerking.  

Arianne van de Berg

“Kinderen op een leuke manier praktische activiteiten aanleren, dat is mijn uitdaging.” Arianne van den Berg studeerde in 2002 af aan de hogeschool Zuyd te Heerlen, opleiding Ergotherapie. Na de opleiding is Arianne een aantal maanden werkzaam geweest in het Revalidatie Centrum Den Haag op de kinderafdeling, daarna heeft ze een aantal jaren als zelfstandig ergotherapeut gewerkt in het Kindertherapeutisch Centrum in Doetinchem.

Arianne is sinds 2009 werkzaam in de praktijk in Veenendaal. Om zich verder te specialiseren in het behandelen van kinderen heeft Arianne na haar opleiding verschillende cursussen gevolgd: de cursus voor sensomotorische integratie behandeling , de workshop CO-OP (Cognitive Orientation to daily Occupational Performance) en de cursus behandeling van dysfatische kinderen. Samen met de ouders, leerkrachten en anderen die om het kind heen staan, wil Arianne de kinderen helpen hun eigen mogelijkheden te ontdekken en te verbeteren, zodat het kind in staat is de gewone dagelijkse activiteiten uit te voeren. Daarbij vindt ze het belangrijk dat een kind plezier heeft èn houdt in bewegen en daarbij zo goed mogelijk zal gaan functioneren in zijn omgeving.

Lisanne Vos

“Praktisch aan de slag gaan om dagelijkse activiteiten (weer) mogelijk te maken, dat maakt het werk zo leuk.” Lisanne Vos is in 2010 als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heeft zij in meerdere settingen gewerkt met kinderen en volwassenen, zowel binnen de revalidatie als binnen het onderwijs en in de eerste lijn.

Sinds 2014 werkt Lisanne bij Paradocs waar zij zowel kinderen als volwassenen behandelt. Om haar kennis te vergroten heeft Lisanne na haar opleiding verschillende cursussen gevolgd, onder andere over sensorische informatieverwerking en de observatie en behandeling bij schrijfproblemen en problemen met de kleutervaardigheden. Door middel van behandeling en advies wil Lisanne eraan bijdragen dat de cliënt dagelijkse activiteiten zo goed en zo zelfstandig mogelijk kan uitvoeren. Of dit nu thuis is, op school of op het werk. Om dit te bereiken is een goede samenwerking met alle betrokkenen van belang.

Kai Rudelsheim

“Het kind begeleiden en ondersteunen, zodat het optimaal kan functioneren binnen zijn omgeving” Naar aanleiding van de cursus sportmassage is Kai Rudelsheim de studie fysiotherapie gaan doen en aansluitend de Master studie kinderfysiotherapie. Tijdens deze studie is hij begonnen met werken in Ede.

Na 8 jaar heeft hij besloten om samen met de ergotherapeuten aan de slag te gaan bij Paradocs onder het motto:  Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Daniëlle Hoefsloot

“Elk kind heeft zijn eigen manier van ontwikkelen. Kinderen begeleiden om hier het beste uit naar boven te halen is mijn uitdaging als kinderfysiotherapeut”. Daniëlle Hoefsloot studeerde in 2015 af als algemeen fysiotherapeut en voltooide in juni 2020 de master tot kinderfysiotherapeut. Sinds maart 2021 werkt zij met veel plezier in Ede en Veenendaal. Zij heeft een cursus plagiocephalometrie (PCM) gevolgd en de cursus draagadvies. Naast
deze specialisaties binnen de baby’s behandeld zij ook kinderen met pijnklachten en kinderen die achterlopen in hun fijn of grof motorische ontwikkeling.