Fitness en Training voor volwassenen:

Dit is alleen mogelijk bij onze vestiging in Ede aan de Stationsweg 60.

Pilates:

Pilates is een groepstraining welke zich focust op een goede houding. Buikspieren, rugspieren en de spieren rondom het bekken worden aangesproken. Het is een les voor iedereen waar je jouw eigen niveau kan bepalen. Ontwikkeld door Joseph Pilates in de vorige eeuw heeft het zich inmiddels bewezen als een goede training welke je zal ondersteunen in het dagelijks leven.

Samenwerking van verschillende spiergroepen binnen een oefening staat centraal, alsook ademhaling en concentratie.

Functioneel trainen:

Functioneel trainen is een fitness concept waarbij heel het lichaam wordt getraind. Een uitdagende training waarin kracht en conditie wordt gemixt. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen en alles onder begeleiding van de trainer. De groepen zijn klein waardoor er voldoende aandacht is voor techniek en fun.

Individuele training:

Naast het volgen van groepstrainingen is er ook de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van de MasterTrainer. Wil je liever alleen trainen omdat je hierbij veiliger en prettiger voelt, dan kan je een afspraak maken met Darrin Klöer. Samen zullen jullie bepalen wat een realistisch doel is in een realistische periode.

Wilt u deelnemen aan een van deze trainingen? Check de trainingstijden en

Geef u op via de volgende link: Opgaveformulier

Wilt u een abonnement afsluiten?: Abonnementen