Corona maatregelen

De fysiotherapiepraktijken in het land is nadrukkelijk gevraagd om noodzakelijk fysiotherapeutische zorg te blijven leveren, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Wij zullen dan ook fundamentele klachten aan het houding- en bewegingsapparaat blijven behandelen en tevens zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.
Indien u klachten heeft als hoesten, niezen, keelpijn en koorts
dan kunt u gebruik maken van onze expertise via telefonisch consult en/of beeldbellen. Op deze wijze kunnen wij u dan via de telefoon en/of via de computer (met beeldbellen) informeren, adviseren / coachen en oefeningen geven op afstand, zodat onze hulp gewoon kan plaats vinden.
Wij blijven de regels en adviezen van het RIVM, GGD en het KNGF (onze beroepsorganisatie) goed volgen. Bij eventuele veranderingen in het landelijk beleid zullen wij daar direct op reageren.
LET OP het volgende voordat u naar uw afspraak komt
• Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten en niezen, keelpijn en verhoging (= 37,5 – 38,0 graden) of koorts.
• Voelt u zich ziek? Bel de afspraak af en plek dan een nieuwe afspraak in.
• Was uw handen voor en na de behandeling
• Wij schudden op de praktijk geen handen ter begroeting of afscheid gedurende de geldende maatregelen tegen het Corona-virus
• Wij reinigen deurklinken, stoelleuningen en behandelbanken tussen elke behandeling door
• Wanneer een therapeut griepverschijnselen en/of hoesten, niezen, benauwdheid en/of koorts, dan voert hij/zij geen fysieke behandeling uit.
Bij vragen kunt u contact opnemen met onze praktijk